+36 (30) 2 413 412

Csörög - Eladó Ház

Alapterület
75 m2
Irányár
57.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
IHL-G-534

Gyors elérhetőség Budapestre, mégis zöldövezeti ingatlan.

Leírás

Csörög központi kedvelt aszfaltozott részén eladó földszintes 75nm 2 nagy hálószobás, amerikai-konyhás-nappalis fürdőszobás külön WC-vel, kamrával, terasszal és 350nm telekkel csak a tárolóval kapcsolódó iker családi ház.
Nagyon kellemes környezetben lévő és megközelíthető jól kialakított ház kiválón alkalmas családok részére. Az A2 autópálya közelsége gyors bejutást biztosított Budapestre.
Az ingatlanban terasz kapcsolatos étkező konyhás-nappali, 2 szobával, fürdőszobával, valamint külön WC-el, kamrával és közlekedő résszel lesz kialakítva.
Műanyag nyílászárók 5 légkamrás 3 rétegű üveg kivételben kerülnek beszerelésre.
A ház fűtés radiátor rendszert kap, melyhez kombi átfolyós cirkó tartozik, mely a fűtést és a meleg vizet biztosítja, kondenzációs készülékkel.


A riasztó rendszer előkészítve kerül az ingatlanon belül.
A gépkocsi tárolása az ingatlan mellett lehetséges. Az ingatlanon belül a burkolatok és szaniterek jelenleg választhatók.

CSOK+ lehetséges.

Az alaprajz csak tájékoztató jelaggú a nm méretekben.
A képeken referencia ház látható. Várható áradás 2024. 3. 1/4 év.

Ingyenes hitel ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel segítjük ügyfeleinket a vásárlásban. Ha vásárláshoz még el kell adnia jelenlegi otthonát, annak értékesítését, kedvezményesen vállaljuk, hogy mihamarabb be tudjon, költözi álmai otthonába! Várom megtisztelő hívását!
Kérem amennyiben meghitt családi otthonra vágyik, keressen meg az ingatlannal kapcsolatban.

TELJES KÍNÁLATUNKAT TERÜLETENKÉNT BŐVEBB INFORMÁCIÓKKAL SZEMÉLYRE SZABVA SPECIFIKUSAN A LENTI LINKEN TÁJÉKOZÓDHAT. KERESSEN MINKET PROFILUNKON:
https://ingatlanhazlakas.hu

Kapcsolati adatok

Bajzik Gábor

Bajzik Gábor

Értékesítési vezető

+36-30-241 3412

gabor.b@ihlinfo.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

m.me/VeresegyhazErdokertesOrbottyanGodolloKedvezoHazak