+36 (30) 2 413 412

Fót - Eladó Ház

Alapterület
154 m2
Irányár
166.490.000 Ft
Hirdetés azonosító
IHL-G-671

Fót Királydombján, nappali / étkezős, 3 hálószobás, dupla fürdőszobás, garázsos, tarolókkal és nagy teraszokkal rendelkező panorámás kertkapcsolatos családi ház

Leírás

Eladó Fót Királydombján, nappali / étkezős, 3 hálószobás, dupla fürdőszobás, garázsos, tarolókkal és nagy teraszokkal rendelkező panorámás kertkapcsolatos családi ház. A ház lakórésze 130 m2 -es, igényes, minőségi anyagok, olasz burkolatok felhasználásával épült, duplakomfortos. Telek 831 m2-es nagysága ideális, könnyen karbantartható, rengeteg lehetőséget rejt magában a kikapcsolódás területén. Az ingatlanhoz 2 db fedett terasz elől és hátul családi, baráti összejövetelekre alkalmas. A ház méretei és elrendezése miatt, akár egy nagyobb család számára is kényelmes lakhatást kínál. A helységek tágasak és világossak. A hatalmas terasz és az előtte lévő terület kényelmes pihenést és kilátást biztosít a gyönyörű panorámára. A terasz mérete és elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy, szinte egész évben élvezhessük. A házban padló és radiátoros fűtés biztosítja a meleget. Modern új gáz kondenzációs kazánon keresztül, egyedi meleg víz tárolóval.
Porotherm 30 – as tégla falazat 10 cm szigeteléssel ellátva, beton födém kialakítással beton cseréppel a . A minőségi burkolatok és a színezet nyílászárok, redőnnyel, szúnyoghálóval tovább emelik a ház színvonalát. Az infrastruktúra is nagyon jó. A közelben található busz végállomás, óvoda, iskola, posta, étterem, pizzéria, benzinkút, cukrászda, pék most épült egy kisebb bevásárló központ stb... Kényelmes sétával egy gyönyörű tó is elérhető, aminek a környezetét folyamatosan gondozzák és fejlesztik. Amennyiben átgondolt élhető, tágas, kényelmes, igényes, jó elrendezésű, világos, minőségi anyagokat tartalmazó, panorámás, garázsos önálló házat keres családja részére mindenképp érdemes megtekinteni mert megtalálta új otthonát.
Várom megtisztelő hívását, akár hétvégén is!

Ingyenes hitel ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel segítjük ügyfeleinket a vásárlásban. Ha vásárláshoz még el kell adnia jelenlegi otthonát, annak értékesítését, kedvezményesen vállaljuk, hogy mihamarabb be tudjon, költözi álmai otthonába! Várom megtisztelő hívását!
Kérem amennyiben meghitt családi otthonra vágyik, keressen meg az ingatlannal kapcsolatban.

Bérelhető is.

TELJES KÍNÁLATUNKAT TERÜLETENKÉNT BŐVEBB INFORMÁCIÓKKAL SZEMÉLYRE SZABVA SPECIFIKUSAN A LENTI LINKEN TÁJÉKOZÓDHAT. KERESSEN MINKET PROFILUNKON:
https://ingatlanhazlakas.hu

Kapcsolati adatok

Bajzik Gábor

Bajzik Gábor

Értékesítési vezető

+36-30-241 3412

gabor.b@ihlinfo.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

m.me/VeresegyhazErdokertesOrbottyanGodolloKedvezoHazak