+36 (30) 2 413 412

Veresegyház - Eladó Ház

Alapterület
110 m2
Irányár
109.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
IHL-G-291

Leírás

Veresegyházon kedvelt Hegyeken csendes, kertvárosi környezetben újépítésű, földszintes, 110nm-es, 21 nm terasz, nappali, étkező-konyha (44nm), 3 hálószobás (2db 13,6 és 1db 9.5nm között), duplakomfortos új családi ház, 837 nm-es telken eladó.
A kiváló elrendezésű, mediterrán stílusú családi ház minőségi anyagokkal, burkolatokkal épült 2020-ban. A főfalak 30-as téglából készültek, külső, homlokzati hőszigeteléssel ellátva. A födém betonfödém, a nyílászárók hőszigetelt modern üvegezésüek. A fűtésről és melegvízről kombi cirkó gondoskodik, a hőleadás padló fűtéses kombinált radiátoros fűtés. Riasztó előkészítés megtörtént. Parkosítva.
A parkolás az ingatlan mellett lehetséges. További opcióként önálló garázs is kialakítható. A kert gondozott, a füvesített. Valós képek az ingatlanról.
Ha ingatlan vásárláshoz még el kell adnia ingatlanát, kedvezményesen vállaljuk annak értékesítését! Ha vásárláshoz hitelre van szüksége, hitelügyintézőnk ingyenesen segít önnek megtalálni a piacon felelhető legkedvezőbb hitelkonstrukciót. Várom megtisztelő hívását a hét minden napján!

TELJES KÍNÁLATUNKAT TERÜLETENKÉNT BŐVEBB INFORMÁCIÓKKAL SZEMÉLYRE SZABVA SPECIFIKUSAN A LENTI LINKEN TÁJÉKOZÓDHAT. KERESSEN MINKET PROFILUNKON:
https://ingatlanhazlakas.hu

Kapcsolati adatok

Bajzik Gábor

Bajzik Gábor

Értékesítési vezető

+36-30-241 3412

gabor.b@ihlinfo.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

m.me/VeresegyhazErdokertesOrbottyanGodolloKedvezoHazak