+36 (30) 2 413 412

Veresegyház - Eladó Ház

Alapterület
100 m2
Irányár
105.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
IHL-G-345

Egyedi belső látszódó fagerendás rusztikus kivitel!

Leírás

Veresegyház Ivacsi tó és Központ határán, jó lakókörnyezetben aszfaltozott utcában eladó egyszintes, 3 hálószobás, nappali-amerikai konyhás (39nm), kamrás, kettő fürdőszobás, külön WC-s 100nm-es 650nm telekkel önálló családi ház. A házban előszoba, terasz, ill. kertkapcsolatos amerikai konyha nappali, kamra, 3 hálószoba, dupla-fürdőszoba, vendég WC található.
Kulcsrakész átadás 2024 III. negyedévében ami időjárás függvényében változhat.
Az ingatlan nagyon jó elosztású, terek tágak és nagyon napfényesek. Az ingatlanban a szaniterek és a burkolatok választhatók. Fűtése kondenzációs kombi cirkó és alternatív rendszerrel radiátorokkal történik. A meleg vizet szintén a modern kombi kazán biztosítja. Az ablakok modern műanyag 3 rétegűek. Terep rendezéssel átadva. Riasztó kiállás van az ingatlanon belül.
Látványtervek láthatók az ingatlanról és referencia fotók.
Műszaki leírás:
Főfalak: 30 cm Porotherm tégla+ hőszigetelés.
Belső tartófalak: 30 cm Porotherm tégla
Belső válaszfalak: 10 cm porotherm válaszfal tégla
Padlásfödém: 23 cm vasalt beton, Austrotherm hőszigetelés
Héjazat: betoncserép
Nyílászárók: fehér műag. ajtók, ablakok, thermoplán üvegezéssel
Burkolt terasz
Épített kerítés - fa betétekkel az utcafronti bejáratnál.
Ha ingatlan vásárláshoz még el kell adnia ingatlanát, kedvezményesen vállaljuk annak ékesítését! Ha vásárláshoz hitelre van szüksége, hitelügyintézőnk ingyenesen segít önnek megtalálni a piacon felelhető legkedvezőbb hitelkonstrukciót.
Képeken referencia ház képei láthatók. A fa gerenda opciós lehetőség. Hasonló ingatlanokért látogasson el weboldalunkra!
CSOK igényelhető. Ingyenes hitel ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel segítjük ügyfeleinket a vásárlásban. Ha vásárláshoz még el kell adnia jelenlegi otthonát, annak értékesítését, kedvezményesen vállaljuk, hogy mihamarabb be tudjon, költözi álmai otthonába! Várom megtisztelő hívását! Kérem amennyiben meghitt családi otthonra vágyik, keressen meg az ingatlannal kapcsolatban.

TELJES KÍNÁLATUNKAT TERÜLETENKÉNT BŐVEBB INFORMÁCIÓKKAL SZEMÉLYRE SZABVA SPECIFIKUSAN A LENTI LINKEN TÁJÉKOZÓDHAT. KERESSEN MINKET PROFILUNKON:
https://ingatlanhazlakas.hu

Kapcsolati adatok

Bajzik Gábor

Bajzik Gábor

Értékesítési vezető

+36-30-241 3412

gabor.b@ihlinfo.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

m.me/VeresegyhazErdokertesOrbottyanGodolloKedvezoHazak