+36 (30) 2 413 412

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
VII. kerület, Erzsébetváros (Nagykörúton belül)
Alapterület
84 m2
Irányár
170.100.000 Ft
Hirdetés azonosító
IHL-G-724-A73

Projekt Budapest belváros szívében, a VI. - VII. kerület határán valósul meg.

Leírás

Projekt Budapest belváros szívében, a VI. - VII. kerület határán valósul meg, nyüzsgő belvárosi környezetben mégis csendesebb mellékutcában.
A projekt biztos hátterét a nagy múlttal rendelkező beruházó nyújtja. A projektben épülő lakások az otthont keresők és a biztos befektetésre vágyók számára is ideális választást jelentenek. A kitűnő belvárosi lokáció garantálják a projekt sikeres megvalósulását és hosszútávú értékállóságát. A lakások Budapest szívében, az elegáns Andrássy út, a nyüzsgő Liszt Ferenc tér és a kultikus üzleteiről híres Király utca szomszédságában épülnek. Ideális azok számára, akik egyben keresik a nyüzsgő, pezsgő belvárosi hangulatot, a kulturális programoktárházát és a könnyű megközelítés mellett a nyugodt és modern lakást.
Az épület technológiailag megfelel a legmagasabb műszaki elvárásoknak és nem utolsó sorban hozzájárul a lakások energia és költséghatékony fenntarthatóságához.
Hőszivattyús mennyezeti hűtés/fűtés rendszer, a vizes helyiségekben pedig padlófűtés biztosítja a minden évszakban legoptimálisabb hőérzetet, 3 rétegű ablakok pedig a szükséges hang és hőszigetelést.

További lakás méretek a képek között látható.
Árak iránt érdeklődjön.

A teremgarázs beállóhely ára: 10.500.000 Ft
A tároló ára: 650.000 Ft / m2

TELJES KÍNÁLATUNKAT TERÜLETENKÉNT BŐVEBB INFORMÁCIÓKKAL SZEMÉLYRE SZABVA SPECIFIKUSAN A LENTI LINKEN TÁJÉKOZÓDHAT. HITELEK, BABAVÁRÓ és LTP KALKULÁTOROK. KERESSEN MINKET PROFILUNKON:
https://ingatlanhazlakas.hu

Kapcsolati adatok

Bajzik Gábor

Bajzik Gábor

Értékesítési vezető

+36-30-241 3412

gabor.b@ihlinfo.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

m.me/VeresegyhazErdokertesOrbottyanGodolloKedvezoHazak