+36 (30) 2 413 412

CSOK Plusz hitel és állami támogatás: mi is az a CSOK Plusz 2024?

2024. január 1-jétől érhető el a bankoknál az akár 15, 30, illetve 50 milliós CSOK Plusz hitel, amelyet egyszerre kombinált a kormány kamattámogatással és részleges tartozás-elengedéssel. A CSOK Plusz egy, kettő, de akár három gyermek vállalásával is igényelhető, településtípustól vagy az ingatlan korától függetlenül. 2024-ben a 41 év alatti feleséggel bíró, valamint a már babát váró házaspárok kaphatják meg, és akár a falusi CSOK-kal, illetve a babaváró hitellel együtt is igénybe vehető. A szabályokon még 2023 utolsó napjaiban is módosított a kormány, ezért az alábbiakban összefoglaljuk a CSOK Plusz szabályait és tudnivalóit. CSOK Plusz 2024 feltételek, táblázatok, törlesztőrészlet, további részletek egy helyen!

CSOK Plusz: milyen feltételeknek kell megfelelnie az ingatlannak?

A 2024-től elérhető, gyermekvállalás esetén igényelhető CSOK Plusz hitel esetében kritikus fontosságú, hogy az érintett ingatlan megfelel-e a jogszabályi feltételeknek. A szakértők összegyűjtötték és pontokba szedték az ezzel kapcsolatos tudnivalókat.

Kedvezően módosul a CSOK Plusznál az illetékmentesség

2023.12.22. megjelent törvény értelmében a CSOK Plusszal vásárolt ingatlanok teljes egészében illetékmentesek lehetnek. Ez a változás a nagy értékű lakást vásárlók számára több millió forint extra pénzügyi előnyt jelenthet 2024-től.

Veresegyház lokáció

Veresegyház egy település Magyarországon, Pest megyében. Az ingatlanok elhelyezkedése a település területén függ attól, hogy milyen részen találhatók.

Erdőkertes lokáció

Erdőkertes egy település Magyarországon, Pest megyében. Az ingatlanok elhelyezkedése a település területén függ attól, hogy milyen részen találhatók.

Dunakeszi lokáció

Dunakeszi egy település Magyarországon, Pest megyében. Az ingatlanok elhelyezkedése a település területén függ attól, hogy milyen részen találhatók.

Marbella lokáció Spanyolország Costa del Sol

Marbella egy város Andalúziában, dél-Spanyolországban, a Costa del Sol régióban található.

Costa del Sol lokáció Spanyolország

Costa del Sol  Andalúziában, dél-Spanyolországban egy régióként található.

CSOK ÁLTALÁNOS JELENTÉSE

Az "Ingatlan hitelek" és a "CSOK" kifejezések a magyar ingatlanpiac és pénzügyi rendszer kontextusában használt kifejezések.

m.me/VeresegyhazErdokertesOrbottyanGodolloKedvezoHazak