+36 (30) 2 413 412

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XV. kerület, Rákospalota
Alapterület
89 m2
Irányár
99.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
IHL-G-753

Leírás

Eladó egy újépítésű, 89 négyzetméteres lakás +300m2 kert +autóbeállóval egy 3 lakásos társasházban. Az épület jelenleg 60% elkészültségben van, és kifejezetten energiatakarékos és modern kialakítású okos otthon.

Ez a ház rendkívül gazdaságos fenntartással rendelkezik, és a tervezés során a funkcionalitásra és a lakók kényelmére összpontosítottak. A lakás kényelmes elrendezéssel rendelkezik, és a következő helyiségekből áll:

3 hálószoba
1 amerikai konyhás nappali
1 fürdőszoba
2 WC
Parkolóhely ára 5 M Ft

Céges kivitelezés.
Ez az otthon ideális családoknak, mivel számos állami támogatást és lehetőséget vehetnek igénybe, BABAVÁRÓ hitel, CSOK + és hitelt, illetékmentes. Érdemes kihasználni az állam által nyújtott támogatásokat és lehetőségeket.

Az ár magában foglalja a teljes kulcsra kész ház árát, beleértve a burkolatokat, szanitereket és beltéri ajtókat, amelyeket a vevő saját ízlése szerint választhat ki. Konyhabútor nincs benne az árban.

A fűtés padlófűtésen keresztül megoldott, gázkazánnal. Az egyedi igények szerint további opcionális tételek is választhatók, mint például napelemrendszer, hőszivattyú fűtésrendszer, klíma, nagyobb terasz, térkövezés és kertrendezés.

A környék remek infrastruktúrával rendelkezik, közelben található jó óvoda, iskola, sportpálya és könnyen megközelíthető a belváros busszal. A terület csodás, fákkal körülvéve.

További lakások is elérhetőek a társasházban.

Ingyenes hitel ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel segítjük ügyfeleinket a vásárlásban. Ha vásárláshoz még el kell adnia jelenlegi otthonát, annak értékesítését, kedvezményesen vállaljuk, hogy mihamarabb be tudjon, költözi álmai otthonába!
További információkért és megtekintésért várom megtisztelő hívását a hét minden napján!
IRÁNYMUTATÁS A CSOK + MAXIMÁLIS KIHASZNÁLÁSÁNAK LEHETŐSÉGÉRE AMENNYIBEN NEM RENDELKEZNEK KÖZÖSEN ELSŐ LAKÁSSAL!

TELJES KÍNÁLATUNKAT TERÜLETENKÉNT BŐVEBB INFORMÁCIÓKKAL SZEMÉLYRE SZABVA SPECIFIKUSAN A LENTI LINKEN TÁJÉKOZÓDHAT. HITELEK, BABAVÁRÓ és LTP KALKULÁTOROK. KERESSEN MINKET PROFILUNKON:
https://ingatlanhazlakas.hu

Kapcsolati adatok

Bajzik Gábor

Bajzik Gábor

Értékesítési vezető

+36-30-241 3412

gabor.b@ihlinfo.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

m.me/VeresegyhazErdokertesOrbottyanGodolloKedvezoHazak