+36 (30) 2 413 412

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XVI. kerület, Sashalom
Alapterület
208 m2
Irányár
269.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
IHL-G-691

Bp 16. ker Sashalom nagy terek modern emeletes családi ház

Leírás

Eladó Budapest 16. kerületében Sashalom kedvelt részén megvalósult nettó: 189 nm lakóterületű modern, minden igényt kielégítő energiatakarékos 2 szintes garázsos családi ház.
Az ingatlant megbízható, nagy múltú, több referenciával rendelkező vállalkozó építi!

A házban 4 hálószoba, nagy nappali / amerikai étkezős konyha, 3 fürdőszoba, háztartási helyiség, tároló, kertkapcsolatos terasz valamint emeleti L alakú erkély lesz kialakítva 1 állásos garázzsal.

Elosztás:

Földszint 114 nm + 24 nm terasz , kert mérete: 580 nm.

A földszinten található egy nagy nappali, étkezős konyha, hálószoba saját fürdőszoba, gardrób, tároló (zuhanyzó és WC) terasz antracit színű tolóajtós kertkapcsolat megközelítés. További hálószoba kialakítása a garázsból igény esetén lehetséges!

Emelet 75 nm + 15 nm L alakú terasz,
Az emeleten található 3 hálószoba, közlekedő és egy fürdőszoba. A szobákhoz tartozik egy hatalmas, 15 nm-es L alakú terasz, aminek a korlátja üvegből készült.

Műszaki tartalom:
-falazat Porotherm 30-as síkra csiszolt tégla, monolit beton födém, 15 cm szigetelés

- Fűtés és hűtés: Az ingatlanban hőszivattyús padlófűtés és fal hűtés lesz kialakítva, ami a fűtést és hűtést szolgálja. Valamint a használati melegvizet biztosítja tárolón keresztül. Klimatizált ingatlan. További fan coil kialakítása a hőszivattyúról opciós lehetőség szobánkként.
Mennyezet hűtés: Egy hűtési rendszer, amely a mennyezetbe van beépítve, és hűvös levegőt áramoltat a térben. Opciós lehetőség.

- 3 rétegű üvegezés, toló ajtós terasz ajtók, antracit színű nyílászárók, redőnyök (motoros alu opció), kamera és riasztó rendszer,
-Beltéri hideg burkolatuk, meleg burkolatok, kül- és beltéri ajtók választhatók.

-Kert: A házhoz nagy kert tartozik. A kertben viacolor járda és autóbeálló is megtalálható lesz a kialakítás során.

Az ingatlan, amely számos modern kényelmi funkcióval és kiváló kültéri területekkel rendelkezik.

Referenciák a környéken megtekinthetők!

Várható átadás 2024. IV. negyedév vége.

Ha bármilyen további információra van szüksége, vagy kérdései vannak az ingatlannal kapcsolatban, ne habozz megkérdezni, jelentkezni személyes megtekintéssel kapcsolatban a hét minden napján!

Ingyenes hitel ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel segítjük ügyfeleinket a vásárlásban. Ha vásárláshoz még el kell adnia jelenlegi otthonát, annak értékesítését, kedvezményesen vállaljuk, hogy mihamarabb be tudjon, költözi álmai otthonába!

Ingyenes hitel ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel segítjük ügyfeleinket a vásárlásban. Ha vásárláshoz még el kell adnia jelenlegi otthonát, annak értékesítését, kedvezményesen vállaljuk, hogy mihamarabb be tudjon, költözi álmai otthonába!
További információkért és megtekintésért várom megtisztelő hívását a hét minden napján!
IRÁNYMUTATÁS A CSOK + MAXIMÁLIS KIHASZNÁLÁSÁNAK LEHETŐSÉGÉRE AMENNYIBEN NEM RENDELKEZNEK KÖZÖSEN ELSŐ LAKÁSSAL!

TELJES KÍNÁLATUNKAT TERÜLETENKÉNT BŐVEBB INFORMÁCIÓKKAL SZEMÉLYRE SZABVA SPECIFIKUSAN A LENTI LINKEN TÁJÉKOZÓDHAT. HITELEK, BABAVÁRÓ és LTP KALKULÁTOROK. KERESSEN MINKET PROFILUNKON:
https://ingatlanhazlakas.hu

Kapcsolati adatok

Bajzik Gábor

Bajzik Gábor

Értékesítési vezető

+36-30-241 3412

gabor.b@ihlinfo.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

m.me/VeresegyhazErdokertesOrbottyanGodolloKedvezoHazak