+36 (30) 2 413 412

Domony Eladó Ház
CSOK PLUSZ

Domony - Eladó Ház

Alapterület
115 m2
Irányár
88.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
IHL-G-398

Erdei hangult, patakparton!

Leírás

Domony-völgy leaszfaltozott utcájában hatalmas 1263 m2-es telken netto 115 m2 es modern stílusú nagy fedett terasszal ellátott új építésű napelemes családi ház eladó! Az Ősfás telek a végében patak csordogál, nagyon hangulatos! Telekkel szemben erdő ,jó a levegő! A híres Lázár lovaspark 400 méterre! M3 autópálya felhajtó 4 km. Csendes nyugodt festői környezet!
Nagyon kellemes környezetben lévő és megközelíthető jól kialakított ház kiválón alkalmas családok részére. Elszeparált kertrész.
Műanyag nyílászárók 5 légkamrás 3 rétegű üveg kivételben kerülnek beszerelésre.
A ház padlófűtéses rendszert kap, melyhez kombi átfolyós cirkó tartozik GÁZ vagy ELEKTROMOS kazán kivitel választható, mely a fűtést és a meleg vizet biztosítja. + 0 ft villamos energia igényű napelemes rendszer. A ház nappalija klimatizált.
Igény esetén hőszivattyú rendszer telepíthető, külön műszaki tartalom egyeztetése és ármegállapodás esetén.
A riasztó rendszer előkészítve kerül az ingatlanon belül. Az ingatlanon belül a burkolatok és szaniterek jelenleg választhatók.

A nagy múltú beruházó sok referenciával és folyamatban lévő építkezéssel rendelkezik!
Az ingatlan vásárlásánál CS.O.K igénybe vehető, kivitelelezői szerződéssel.
Ingyenes hitel ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel segítjük ügyfeleinket a vásárlásban. Ha vásárláshoz még el kell adnia jelenlegi otthonát, annak értékesítését, kedvezményesen vállaljuk, hogy mihamarabb be tudjon, költözi álmai otthonába! Kérem amennyiben meghitt családi otthonra vágyik, keressen meg az ingatlannal kapcsolatban.

TELJES KÍNÁLATUNKAT TERÜLETENKÉNT BŐVEBB INFORMÁCIÓKKAL SZEMÉLYRE SZABVA SPECIFIKUSAN A LENTI LINKEN TÁJÉKOZÓDHAT. KERESSEN MINKET PROFILUNKON:
https://ingatlanhazlakas.hu

Kapcsolati adatok

Bajzik Gábor

Bajzik Gábor

Értékesítési vezető

+36-30-241 3412

gabor.b@ihlinfo.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

m.me/VeresegyhazErdokertesOrbottyanGodolloKedvezoHazak