+36 (30) 2 413 412

Erdőkertes - Eladó Ház

Alapterület
95 m2
Irányár
70.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
IHL-G-655

Leírás

Erdőkertesen, Topolyos, Veresegyház város közvetlen közelében eladó magánerős kivitelezésű épülő családi ház.

A főúthoz közeli utcában elhelyezkedő, összközműves, 700 nm-es telekre épül a nettó 95 nm lakó alapterületű ytongház, drywit szigeteléssel, cserépfedéssel, a fűtés cirkó gázkazánnal, radiátorokkal működik. Légkondicionált.

Az amerikai konyhás nappali, (12 nm-es terasz), 4 szoba, a külön helyiségben elhelyezkedő fürdőszoba és WC az alaprajz szerinti elrendezésben kerül kialakításra.
A szobákban laminált padló-, a többi helyiségben járólap burkolatot terveznek, melyek színe, minőség választható a megadott ár szintig.
A ház egész építési folyamata nyomon követhető, állandó kapcsolat fenntartható az építtetővel, így a leendő tulajdonos a házat saját ízlésének megfelelően kiviteleztetheti.

Az ár a kulcsrakész állapotra vonatkozik, a birtokba adás időpontja megegyezés szerint, a munkálatok már javában folynak, az építtető rugalmasan alkalmazkodik az új tulajdonos igényeihez.
Az építtető korábban, ugyanezen, vagy hasonló tervek alapján, szintén Erdőkertesen épített házai referenciaként a fényképeken és a valóságban is megtekinthetőek.

Az ingatlan nyugodt, családi házas környéken fekszik, sok új épülő házzal körülvéve.
A buszmegálló és a vasútállomás 10 percnyi gyalogútra található.
Erdőkertes község gépkocsival elérhető Veresegyházon át az M3-as autópálya szadai leágazásától.
A vasútállomásról a vonatok Budapest, Nyugati Pályaudvarra, másik irányba Vácra viszik az utazót, míg távolsági buszjárattal Újpest Városközpontba lehet érkezni.

Ha ingatlan vásárláshoz még el kell adnia ingatlanát, kedvezményesen vállaljuk annak értékesítését!
Ha vásárláshoz hitelre van szüksége, hitelügyintézőnk ingyenesen segít önnek megtalálni a piacon felelhető legkedvezőbb hitelkonstrukciót.
Hasonló ingatlanokért látogasson el weboldalunkra!

Várom megtisztelő hívását a hét minden napján!

TELJES KÍNÁLATUNKAT TERÜLETENKÉNT BŐVEBB INFORMÁCIÓKKAL SZEMÉLYRE SZABVA SPECIFIKUSAN A LENTI LINKEN TÁJÉKOZÓDHAT. KERESSEN MINKET PROFILUNKON:
https://ingatlanhazlakas.hu

Kapcsolati adatok

Bajzik Gábor

Bajzik Gábor

Értékesítési vezető

+36-30-241 3412

gabor.b@ihlinfo.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

m.me/VeresegyhazErdokertesOrbottyanGodolloKedvezoHazak