+36 (30) 2 413 412

Costa del Sol lokáció Spanyolország

Costa del Sol lokáció Spanyolország

A Costa del Sol több kisvárosból és üdülőhelyből áll, amelyek közül néhányat a következőképpen lehet leírni: 

1. Marbella: Ez egyik legismertebb turisztikai célú város a Costa del Solon. Nyújtózik a Mediterrán-tenger partján, és híres a gazdag üzletemberekről és hírességekről. Itt található a Puerto Banús nevű luxus kikötő is.

2. Estepona: Ez egy kisváros, amely délre helyezkedik el Marbellától. Kisebb és csendesebb, de számos szép stranddal rendelkezik.

3. Fuengirola: Ez egy nagyon népszerű turisztikai célpont, különösen családok számára. Napos és homokos partjai vannak, és számos vízi sportlehetőséget kínál.

4. Torremolinos: Ez a város a Costa del Sol legközpontibb részén található, közel Malagához. Híres a szórakoztató éjszakai életről és a homokos partokról.

5. Nerja: Ez egy kicsit délebbre található, és egy igazi andalúz kisvárosi hangulatú falut nyújt. Elhelyezkedése miatt népszerű a túrázók és a természetszeretők körében.

A Costa del Solon megtalálható családi házak elhelyezkedése általában a várostól vagy a tengerparttól függ. A part mentén található ingatlanok gyakran strandközeli vagy strandközeli közelségben vannak. A városok központjában található házak általában közelebb vannak a bevásárlóközpontokhoz, éttermekhez és egyéb szolgáltatásokhoz. Vannak olyan családi házak is, amelyek a hegyekben helyezkednek el, és lenyűgöző kilátást nyújtanak a tengerre.

Fontos megjegyezni, hogy az ingatlanárak és a helyi piaci feltételek változhatnak, így mindig tanácsos kutatást végezni, mielőtt ingatlant vásárolnánk a Costa del Solon.

Hozzászólások (1)

  1. Zsolt

    2023. dec. 27. 22:05

    Remek rövid ismertető

Új hozzászólás

Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.

m.me/VeresegyhazErdokertesOrbottyanGodolloKedvezoHazak