+36 (30) 2 413 412

Marbella lokáció Spanyolország Costa del Sol

Marbella lokáció Spanyolország Costa del Sol

Marbella egy város Andalúziában, dél-Spanyolországban, a Costa del Sol régióban található. Az ingatlanok elhelyezkedése területi lokációnként változik, a várostól és a tengerparttól való távolságtól függően.

Marbella különböző területein találhatóak családi házak, amelyek közül néhány a következők:

1. Elviria: Ez egy népszerű terület Marbella keleti részén, közel a tengerparthoz. Sok családi ház és luxusvilla található itt, gyönyörű kilátással a tengerre.

2. Nueva Andalucía: Ez a terület Marbella központjától északnyugatra helyezkedik el. Számos exkluzív golfpálya és lakóövezet található itt. Ezen a területen villák és mediterrán stílusú családi házak találhatóak.

3. Golden Mile: Ez a terület Marbella belvárosától délre helyezkedik el, és a város legexkluzívabb része. Itt többek között luxusvillák és tengerparthoz közeli családi házak találhatóak.

4. Sierra Blanca: Ez a terület Marbella hegyvidékén található, a város fölé magasodó dombokon. Ezen a területen luxusvillák és exkluzív családi házak találhatóak, gyönyörű kilátással a városra és a tengerre.

Fontos megjegyezni, hogy Marbella egy nagyon keresett régió a nemzetközi ingatlanpiac egyes szegmenseiben, és az árak széles skáláját kínálja az ingatlanok szerint. A legtöbb családi ház nagy telken épül, sokszor privát medencével és kerttel rendelkezik.

Hozzászólások (1)

  1. Gabor

    2023. dec. 26. 10:11

    A tájékoztató leírás jó. Várom a további cikkeket.

Új hozzászólás

Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.

m.me/VeresegyhazErdokertesOrbottyanGodolloKedvezoHazak